DESCARCĂ DIPLOMA

Societatea Română de Pneumologie vă mulțumește pentru participarea la Conferințele Secțiunilor SRP. Pentru a descărca diploma de participare accesați link-ul de AICI, completați formularul de feedback și veți fi redirecționați automat spre pagina în care introduceți CUIM sau CNP (în funcție de ce apare pe ecuson) și la parolă șirul de cifre de sub codul de bare.

Cifrele ediției

Avem plăcerea de a vă prezenta în cifre ce a însemnat reunirea Conferinţelor Secţiunilor Societăţii Române de Pneumologie într-o singură manifestare ştiinţifică:

  • peste 800 de participanți (majoritatea pneumologi, dar și medici din alte specialități conexe: medicină internă, chirurgie toracică, chirurgie generală, radiologie și imagistică, medicină de urgență, oncologie, radioterapie, alergologie, medicină generală, expertiză medicală, ecografie generală, pediatrie, psihiatrie, neurologie, cardiologie, endocrinologie, neonatologie, psihologie, oftalmologie, medicină de laborator, precum și studenți, farmaciști, asistenți medicali și tehnicieni)
  • 14 speakeri străini din Austria, Croația, Germania, Grecia, Italia, Marea Britanie Republica Moldova, Polonia şi Turcia
  • 125 de speakeri din România
  • 8 simpozioane de Somnologie și Ventilație Non-Invazivă, 8 simpozioane de Bronhologie, 11 simpozioane de Cancer Pulmonar, 5 simpozioane de Tabacologie, 6 simpozioane de Boli Pulmonare Rare
  • 10 simpozioane satelit ale partenerilor din industrie
  • 5 săli de conferință în care s-au desfăşurat simultan sesiuni ştiinţifice
  • 8 cursuri educaționale și 2 workshop-uri, adresate atât medicilor, cât și asistenților medicali şi tehnicienilor
  • 1 Ghid BPOC lansat sub egida Societăţii Române de Pneumologie
  • 23 de postere electronice
  • 23 de sponsori

Vă mulţumim tuturor pentru participarea în număr atât de mare!

Invitație

Stimați colegi,

Asistăm în acest an la o premieră pentru pneumologia românească – Conferința Secțiunilor Naționale ale Societății Române de Pneumologie. Ani de zile Secțiunile și Grupurile de lucru ale SRP au organizat propriile conferințe. Au existat conferințe ce au avut “casă plină ” și altele cu arii de interes de nișă. Toate aceste manifestări s-au ținut cu mare regularitate. Dorim să mulțumim tuturor celor implicați ani la rând în organizarea acestora.

Dar timpul trece și câştigăm experiență. Înţelegem „cum e mai bine”. Majoritatea dintre noi au optat spre comasarea acestor manifestări ale secțiunilor într-o manifestare unică, o manifestare de talia unui Congres Național. Pe viitor, această manifestare care reunește Conferințele Secțiunilor Societății Române de Pneumologie se va desfășura în anul fără Congres Național.

Posibilitatea de a asista anual la abordul unor subiecte de interes din arii multiple ale patologiei respiratorii, economisirea timpului alocat pentru actualizări majore, anuale, ale progreselor în aceste

 

domenii, condensate în 3 zile de conferințe, sunt tot atâtea avantaje.

Totodată, efortul sponsorilor în acest context va fi mult mai bine utilizat, dorind încă odată să le mulțumim și  pe această cale. Efervescența organizării programelor a 5 conferințe în paralel este în sine un tur de forță uriaș. Sperăm că implicarea amplă a tuturor celor din comitetele științifice și de organizare, a președinților conferințelor, să fie răsplătită din plin de participarea numeroasă a Dumneavoastră, a tuturor pneumologilor din România, precum și a medicilor cu specialități conexe.

Stimați colegi, în esență asistăm la o premieră inedită a activității Societății Române de Pneumologie. Felul în care se va desfășura prima ediție a Conferințelor Secțiunilor Societății Române de Pneumologie va contribui la definirea viitoarelor strategii ale asociației noastre profesionale.

Vă așteptăm cu drag la prima ediție a Conferințelor Secțiunilor Societății Române de Pneumologie!

Ruxandra Ulmeanu Președintele Societății Române de Pneumologie
Florin Mihălțan Președintele celei de-a VIII-a Conferinţe de Somnologie şi Ventilaţie Non-Invazivă
Dorin Vancea Președintele celei de-a IV-a Conferinţe de Cancer Pulmonar
Mihai Alexe Președintele celei de-a X-a Conferinţe de Bronhologie
Corina Mărginean Președintele celei de-a VIII-a Conferinţe de Tabacologie
Lavinia Davidescu Președintele celei de-a III-a Conferinţe de Boli Pulmonare Rare