Informații Organizatorice

Program Secretariat Conferinţă:

– Miercuri, 13 noiembrie: 11.00 – 18.30
– Joi, 14 noiembrie: 07.30 – 19.30
– Vineri, 15 noiembrie: 07.30 – 17.00

Pentru buna desfăşurare a Conferinţelor Naţionale ale Secţiunilor Societății Române de Pneumologie, vă rugăm să aveţi în vedere următoarele

REGULI DE PARTICIPARE:

– Chiar dacă v-aţi înscris online şi/sau aţi achitat taxa de înscriere, participarea dumneavoastră trebuie validată la faţa locului, la eveniment, când veniţi să vă ridicaţi ecusonul şi mapa; acest lucru poate fi făcut până cel târziu vineri, 15 noiembrie, ora 10.00; dacă ajungeţi mai târziu, participarea dumneavoastră nu va fi validată (chiar dacă v-aţi înscris online şi/sau aţi achitat taxa de participare)!

– Ecusonul şi mapa se ridică numai PERSONAL, de fiecare participant în parte!

– Participarea la cursurile pre-Conferinţă din data de miercuri, 13 noiembrie este posibilă doar dacă v-ați înscris în prealabil online. Vă rugăm să nu întârziați după începerea cursului la care doriţi să participaţi, întrucât locurile se vor aloca solicitanţilor din lista de aşteptare şi nu veţi mai putea intra în sală și beneficia de certificatul de participare!

– În cazul în care nu v-aţi înscris online pe site-ul oficial al evenimentului (www.conferinte-srp.ro) sau în cazul în care nu aţi fost înscris de către o firmă sponsor, vă rugăm ca atunci când vă ridicaţi materialele de Conferinţă să aveţi la dumneavoastră dovada achitării taxei de participare.

– Medicii care au achitat taxele de Conferinţă reduse, aferente membrilor Societăţii Române de Pneumologie (SRP), înainte de a primi materialele de Conferinţă, vor fi verificaţi dacă şi-au achitat cotizaţia de membru SRP pe anul 2019 (a fi membru SRP = a achita o cotizaţie anuală de membru). Cuantum cotizaţii anuale:

  • 240 lei medicii primari şi specialişti
  • 120 lei medicii rezidenţi şi pensionari
  • 48 lei asistenţii medicali

– Pentru obţinerea numărului de credite aferente Conferinţelor Naţionale ale Secţiunilor Societății Române de Pneumologie (12 credite EMC), prezenţa la Conferinţă este obligatorie în proporţie de 75% din timpul total al Conferinţelor (conform prevederilor Colegiului Medicilor din România). La intrarea în fiecare sală de conferinţă va trebui să vă scanaţi ecusonul când intraţi şi când ieşiţi din sală, astfel contorizându-se timpul pe care îl petreceţi la sesiunile Conferinţei.

– Certificatele de participare la cursurile pre-Conferință (doar pentru cei înscrişi în prealabil!) se pot ridica de la Secretariatul Conferinţei doar miercuri, 13 noiembrie, în intervalul orar 16.30-18.30!

– Certificatele de participare la Conferințele Secţiunilor Societății Române de Pneumologie (zilele de joi, 14 noiembrie şi vineri, 15 noiembrie) se vor descărca exclusiv online, din link-ul pe care îl veţi primi pe e-mail sau pe care îl puteţi găsi pe site-ul oficial al Conferinţei (www.conferinte-srp.ro), începând cu luni, 18 noiembrie! Link-ul este valabil doar 1 lună de la încheierea evenimentului, ulterior nu vă mai puteţi recupera diploma!